Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Της κακομοίρας! Έλληνας της Γερμανίας ξεσκίζει τον Ομογενή που προσβάλει την Ελλάδα και αποκαλεί τους Έλληνες αμόρφωτους- Απίστευτη σφαγή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Της κακομοίρας! Έλληνας της Γερμανίας ξεσκίζει τον Ομογενή που προσβάλει την Ελλάδα και αποκαλεί τους Έλληνες αμόρφωτους- Απίστευτη σφαγή!


Police-Voice blog ➤ ΜΠΡΑΒΟ ΔΑΣΚΑΛΕ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑΑΑΑ !
Χαμός μετά το ρεπορτάζ
Ο Νίκος Τζιόπας, Έλληνας μετανάστης στη Γερμανία και λέκτορας της ελληνικής γλώσσας σε σχολείο δεύτερης ευκαιρίας, απαντά στον Έλληνα που ισχυρίζεται ότι είναι δημοσιογράφος και θεωρεί ότι η ύπαρξη ελληνικών σχολείων καταστρέφει τα παιδιά των Ελλήνων στη Γερμανία.
ΠΑΡΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΡΑΓΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ! ! ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ! 

Δείτε τι λέει Έλληνας στην Γερμανία που υποστηρίζει τη Μέρκελ. Δεν είναι ξενέρωτοι οι Γερμανοί, οι  Έλληνες φταίνε που είναι απαίδευτοι και αμόρφωτοι.
«Το παιχνιδάκι Ελλάδα – Γερμανία πρέπει να τελειώσει. Το γαμώ του ξενέρωτους, μαλάκες Γερμανούς το ίδιο. Οι Έλληνες φταίνε όχι οι Γερμανοί»
ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ «ΣΗΚΩΣΕ» στην προσωπική του σελίδα στο facebook και θα καταλάβετε. Μάλιστα ο τύπος είναι και δημοσιογράφος απ΄ότι φαίνεται και διατηρεί και ενημερωτικό πόρταλ στη Γερμανία.
Εμείς τι να σχολιάσουμε για τον τύπο; Τα λόγια είναι περιττά. Άμα έχεις τέτοιους «φίλους» τι τους θέλεις τους εχθρούς;
Aφού δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ, μπορείτε να πάτε  ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ του και να του γράψετε ότι ΘΕΛΕΤΕ!  (ΕΔΩ)




Απ΄ότι μαθαίνουμε από συναδέλφους στη Γερμανία, έχει φάει το κραξίδι της αρκούδας από Έλληνες μετανάστες. Οι Γερμανοί όπως ήταν φυσικό τον έκαναν πρώτο θέμα στις ιστοσελίδες τους. Μήπως αυτό επιδιώκει το παλικάρι; Να βγει από την αφάνεια;
Τα συμπεράσματα δικά σας…
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου