Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΕΥΖΩΝΕΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ! Είχαν ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕΙ το 2015 αλλά ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΙ (ΦΩΤΟ)

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ! Είχαν ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕΙ το 2015 αλλά ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΙ (ΦΩΤΟ)


Police-Voice blog ➤ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ !

 ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ! 

ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΩΡΑ ΧΘΕΣ ! !

Πριν από λίγο ένα αλβανικό προφίλ στο Facebook που μεταφράζεται » Η Ζωή είναι χαρά» ανέβασε αυτή την
φωτογραφία που δείχνει Έλληνες στρατιώτες να σχηματίζουν τον αετό της Αλβανικής Σημαίας με τα χέρια. Ίσως να το έκαναν για αστείο αλλά δεν είναι καθόλου ωραίο ή καλύτερα είναι προσβλητικό. Με στόχο την ελληνική ιθαγένεια και τα οφέλη που προκύπτουν από αυτή πολλοί αλβανοί κάνουν και την στρατιωτική θητεία στην Ελλάδα.
Το κακό είναι πως κανείς δεν ξέρει κατά πόσο έχουν και Ελληνική Συνείδηση ή τουλάχιστον σέβονται αυτή τη χώρα που τους έδωσε τόσες ευκαιρίες στη ζωή τους. Το χειρότερο θα είναι να είναι και ανθέλληνες που απλώς επωφελούνται για ακόμη μια φορά την ακακία ή την αγαθοσύνη μας.
Το να φέρονται έτσι απλώς είναι σαν να μας λένε πως κρατάμε ένα φίδι στο κόρφο μας! Οι υπεύθυνοι ας κάνουν ότι θεωρούν σωστό. Γιατί και η ελευθερία έχει τα όρια της ειδικά όταν φοράς τιμημένα ρούχα που πολλοί πότισαν με αίμα.
φωτο 2015
pelasgoskoritsas.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ
ΡΕ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΥΖΩΝΕΣ ! !  Ανακοίνωση ΓΕΣ: Νεοσύλλεκτοι οι στρατιώτες που φωτογραφήθηκαν να σχηματίζουν τον αλβανικό αετό !
Ανακοίνωση ΓΕΣ: Νεοσύλλεκτοι οι στρατιώτες που φωτογραφήθηκαν να σχηματίζουν τον αλβανικό αετό


Police-Voice blog ➤
Την άμεση αντίδραση του Γενικού Επιτελείου Στρατού προκάλεσε φωτογραφία που δείχνει στρατιώτες να σχηματίζουν με τα χέρια τους το σήμα του αλβανικού αετού.
Η φωτογραφία κάνει το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις. Όπως ήδη διαπιστώθηκε, οι εικονιζόμενοι είναι νεοσύλλεκτοι, που παρουσιάσθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο Κέντρο Εκπαίδευσης του Μεσολογγίου, ενώ διερευνώνται διοικητικές ευθύνες.
Από τον ΓΕΣ ανακοινώθηκαν τα εξής:
1. Άμεσα κινήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Γενικού Επιτελείου Στρατού και εντοπίσθηκαν οι Στρατιώτες. Πρόκειται για Νεοσύλλεκτους που παρουσιάσθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων (Κέντρο Εκπαίδεύσεως Νεοσυλλέκτων Μεσολογγίου).
2. Η ενέργεια αυτή θα διερευνηθεί περαιτέρω, ενώ θα ληφθεί υπόψη τόσο κατά την απόδοση των ειδικοτήτων, όσο και κατά τις προσεχείς τοποθετήσεις τους στις Μονάδες Εκστρατείας.
3. Συναφώς διερευνώνται διοικητικές ευθύνες.
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΑ 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ! ΑΛΒΑΝΙΚΟΣ ΑΕΤΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ! ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ! 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ! ΑΛΒΑΝΙΚΟΣ ΑΕΤΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ! ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ !


Police-Voice blog ➤
Μπορει να αναγνωρίσει καποιος σε ποια μοναδα εχει τραβηχτεί αυτη η φωτο ; αναγνωρίζει κάποιος κάμία αλβανική λινάτσα απο αυτές που φορανε το εθνοσημο μας και κανουν το αλβανικο σπουργιτι με τα χερια τους ; Υπάρχει καποιος στρατιωτικός εισαγγελέας να δει αυτή την υπόθεση ;

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ! !
Πηγή ➤

4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. φυλακη , στρατωδικειο και οτι αλλο χρειαζεται... θα πρεπει να τιμωρηθουνε...

      Διαγραφή
  2. φυλακη πρωτα , στρατοδικειο , και δεν ξερω τι αλλο.. θα πρεπει να τιμωρηθουνε για αυτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναμενόμενο. Τά λάθη μας πληρώνουμε πού βάζουμε στόν Στρατό ότι κι ότι. Δέν αρκεί νά γεννήθηκαν εδώ γιά νά γίνουν Έλληνες καί νά υπηρετήσουν. Πρέπει νά είναι Έλληνες τουλάχιστον από 200 χρόνια πρίν καί από τούς δύο γονείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή