Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΘΡΙΛΕΡ και ΑΝΑΤΡΟΠΗ με την ταυτότητα του τρομοκράτη στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Λονδίνου!Δημοσιογράφοι υποστηρίζουν ότι ο δράστης είναι άλλος

 ΘΡΙΛΕΡ και ΑΝΑΤΡΟΠΗ με την ταυτότητα του τρομοκράτη στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Λονδίνου!Δημοσιογράφοι υποστηρίζουν ότι ο δράστης είναι άλλος


Police-Voice blog ➤
Δεν είναι τελικά ο Τρέβορ Μπρουκς ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης έξω από το Βρετανικό Κοινοβούλιο; Αυτό υποστηρίζουν δημοσιογράφοι με αναρτήσεις τους στο Twitter που διαψεύδουν τα διεθνή ΜΜΕ, τα οποία ανέφεραν ότι ο γνωστός ως Αμπού Ιζαντίν, σκόρπισε το θάνατο στην καρδιά του Λονδίνου.
Η δημοσιογράφος του ABC Rym Momtaz με tweet της ανέφερε πως, μετά από επικοινωνία με τον δικηγόρο του Ιζαντίν, δεν είναι αυτός ο δράστης καθώς βρίσκεται στην φυλακή.
Το ίδιο αναφέρει και ο δημοσιογράφος του BBC, Dominic Cassiani, επικαλούμενος επίσημες πηγές και μέλη της ισλαμικής κοινότητας.

TΩΡΑ – Ο στρατός στους δρόμους του Λονδίνου


stratos
Μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο αποφασίστηκε από τις βρετανικές αρχές να βγει ο στρατός στους δρόμους.
Μάλιστα, ο στρατός θα βγει για πρώτη φορά στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Παράλληλα, σε συναγερμό βρίσκεται η ειδική ομάδα της βρετανικής αστυνομίας «Cobra».
Όπως ανακοίνωσε ο αρχηγός της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της Βρετανίας, η επίθεση έξω από το κοινοβούλιο της χώρας συνιστά τρομοκρατική επίθεση και για τον λόγο αυτό, βρίσκεται σε εξέλιξη ευρείας κλίμακας έρευνα.

 Διάγγελμα της Μέι στο βρετανικό λαό

mei

Επίθεση στο Λονδίνο: Το Ισλαμικό Κράτος πανηγυρίζει, αλλά δεν αναλαμβάνει την ευθύνη! H παράνοια στο μεγαλείο της…


asthenoforo
Οι οπαδοί του Ισλαμικού Κράτους πανηγυρίζουν στο διαδίκτυο για την επίθεση έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο, ωστόσο κανείς εκπρόσωπος των τζιχαντιστών δεν ανέλαβε την ευθύνη για την πραγματοποίησή της.
Οι ακόλουθοι των δικτύων του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και του Λεβάντε (ISIL), αποκάλεσαν τον δράστη «ευλογημένο» και κάλεσαν τους μαχητές να συνεχίσουν τον αγώνα τους. Ένας έγραψε «αίμα για αίμα», υποστηρίζοντας πως αυτός είναι ο τρόπος εκδίκησης για την επιχείρηση του αμερικανικού στρατού εναντίον των τζιχαντιστών.
«Η μάχη μας στο έδαφός σας μόλις ξεκίνησε», ανέφερε ένας άλλος, προϊδεάζοντας για περαιτέρω επιθέσεις από «μοναχικούς λύκους», είτε με εντολή από το Ισλαμικό Κράτος, είτε με δική τους πρωτοβουλία.

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ για την ΕΠΙΘΕΣΗ: «Περιμέναμε ότι θα συμβεί το κακό»


Τις εφιαλτικές στιγμές της επίθεσης στο Λονδίνο, περιγράφει με τραγικό τρόπο η Ελληνίδα Μαρία Λουμπέρτη που βρέθηκε στο επίκεντρο του μακελειού.
«Ακουσαμε φωνές φασαρία και πυροβολισμούς. Βγήκαμε έξω και μας λέει η αστυνομία να φύγουμε γρήγορα γιατί θα κλείσουν τα πάντα. Υπήρχαν παντού, ασθενοφόρα, αστυνομικά, επικρατούσε ένας πανικός. Φύγαμε με τα πόδια δεν υπήχε τίποτα, ούτε λεωφορείο ούτε άλλο μεταφορικό μέσο. Υπάρχει μεγάλη αναστάτωση. Υπάρχουν πολίτες εγκλωβισμένοι στο σημείο που έγινε η επίθεση», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην ΕΡΤ, ενώ σημείωσε ότι τις τελευταίες ημέρες ήταν έκδηλη η ανησυχία για την εκδήλωση τρομοκρατικής ενέργειας:»Υπήρχε υποψία για κάτι αυτές τις μέρες, υπήρχαν παντού πάνοπλοι αστυνομικοί»
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου