Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 22 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ! Ειδική γραμμή της Αστυνομίας για τους συγγενείς όσων βρίσκονταν στη συναυλία -Άγνωστες ακόμα οι ταυτότητες των θυμάτων στο Μάντσεστερ ΒΙΝΤΕΟ

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ 22 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ! Ειδική γραμμή της Αστυνομίας για τους συγγενείς όσων βρίσκονταν στη συναυλία


Police-Voice blog ➤

ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Η ΜΕΪ – Συγκαλεί έκτακτο συμβούλιο ασφαλείας μετά το Μάντσεστερ


Άμεσες είναι οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι μετά το μακελειό που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε συναυλία στο Μάντσεστερ.
Η Τερέζα Μέι συγκαλεί έκτακτο συμβούλιο ασφάλειας στις 09:00 το πρωί -ώρα Λονδίνου, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Sky News.
Από την έκρηξη που σημειώθηκε 22 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ οι τραυματίες -προς το παρόν- υπολογίζονται στους 50.
Ειδική τηλεφωνική γραμμή για τους συγγενείς και τους φίλους όσων βρίσκονταν χθες το βράδυ στο στάδιο Manchester Arena, στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε, όπου έγινε η αιματηρή έκρηξη, έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία.
Ο τηλεφωνικός αριθμός που δόθηκε στην δημοσιότητα, σύμφωνα με τον Guardian είναι ο ακόλουθος: 0161 856 9400.
Εν τω μεταξύ τα στοιχεία των τουλάχιστον 19 θυμάτων δεν έχουν γίνει γνωστά, όπως επίσης και τα στοιχεία των τουλάχιστον 50 τραυματιών, ενώ δεν έχει γίνει καμία σύλληψη. Η έκρηξη έγινε στο φουαγιέ και στο σημείο έφτασαν 60 ασθενοφόρα, με 59 τραυματίες να διακομίζονται σε έξι νοσοκομεία, ενώ στους πιο ελαφρά τραυματισμένους τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο σημεία της επίθεσης.
Σήμερα η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι θα συγκαλέσει έκτακτο υπουργικό συμβούλιο. Τη νύχτα σε δήλωσή της είπε: «Εργαζόμαστε για να εξακριβώσουμε όλες τις λεπτομέρειες του περιστατικού το οποίο η η Αστυνομία αντιμετωπίζει ως τρομοκρατική επίθεση».
Σήμερα η παρουσία αστυνομικών και στρατιωτών θα είναι αυξημένη στους δρόμους του Μάντσεστερ. Αστυνομικοί θα περιπολούν σε κεντρικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς, όπως επίσης και στα τρένα, ενώ η εφαρμογή των μέτρων επεκτείνεται και σε ολόκληρη την Βρετανία. Παράλληλα έχει ζητηθεί από τους πολίτες να έχουν αυξημένη την προσοχή τους και να αναφέρουν οποιαδήποτε συμπεριφορά θα θεωρήσουν ύποπτη.
Κλειστός θα παραμείνει σήμερα και ο υπόγειος σταθμός Βικτόρια στο Μάντσεστερ

«Από κομμάτια της σορού τoυ»!! Ταυτοποιήθηκε ο βομβιστής αυτοκτονίας

Η Αστυνομία ταυτοποίησε τον βομβιστή αυτοκτονίας από κομμάτια της σορού του» αναφέρει σε δημοσιεύμά της η Wall Street Journal.
Η αμερικανική εφημερίδα κάνει λόγο για «κομμάτια» του δράστη στο σημείο του μακελειού όπου 19 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πάνω από 50 τραυματίστηκαν.
Εν τω μεταξύ μία μεγάλη περιοχή γύρω από το κεντρικό στάδιο του Μάντσεστερ έχει αποκλειστεί από τις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ο σταθμός τρένων Βικτόρια που βρίσκεται σε μικρή απόσταση, δεν θα λειτουργήσει σήμερα.
Οι αστυνομικές αρχές του Μάντσεστερ έχουν ζητήσει από τους κατοίκους να μην πλησιάζουν στην περιοχή που έχει αποκλειστεί.

Manchester Arena: Η στιγμή της έκρηξης! Πανικός και ουρλιαχτά – Video ντοκουμέντο


Η στιγμή της έκρηξης στο φουαγιέ του Manchester Arena λίγο αφού είχε ολοκληρωθεί η συναυλία της Αριάνα Γκράντε έχει καταγραφεί σε ένα σοκαριστικό video. Όλα έμοιαζαν φυσιολογικά μέχρι την ώρα που ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος.

Ο κόσμος που ήταν στη συναυλία της 23χρονης Αμερικανίδας τραγουδίστριας, είχε σηκωθεί όρθιος και ετοιμαζόταν να αποχωρήσει. Νέοι άνθρωποι που μόλις είχαν περάσει μια βραδιά γεμάτη κέφι και τραγούδι.
Μέχρι που ακούστηκε ένας δυνατός τρόπος. Στο video ακούγεται αμέσως μετά μια κοπέλα να ρωτάει τι συμβαίνει, ενώ στο επάνω διάζωμα κόσμος αρχίζει να τρέχει πανικόβλητος και ακούγονται ουρλιαχτά. «Ω Θεέ μου» ακούγεται να λέει, ξαναρωτά τι συμβαίνει και τότε βλέπει κάτι που την τρομοκρατεί και βάζει τις φωνές.
Δείτε τα σοκαριστικα video

«ΈΧΩ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΕΡΜΑ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ» – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από την Έκρηξη στο Μάνστεστερ Αρενα


Η έκρηξη προκάλεσε πανικό. Ουρλιαχτά και ποδοβολητά.
Η Abby Mullen είδε την έκρηξη να σημειώνεται λίγα μέτρα μακριά της. «Ανθρώπινο δέρμα και κόπρανα πετάχτηκαν παντού, ακόμα και στα μαλλιά μου και την τσάντα μου. Ακόμα βρίσκω ένας Θεός ξέρει τί στα μαλλιά μου. Αυτός ο ήχος, το αίμα και όσοι έτρεχαν να σωθούν με μέλη τους και κομμάτια από δέρμα να λείπουν, δεν θα φύγουν ποτέ από το μυαλό μου ούτε από το μυαλό εκείνων που το έζησαν επίσης».
β1
Μάρτυρες ανέφεραν ότι η ισχύς της έκρηξης ήταν τέτοια, που σου έκαιγε το στήθος. «Προχωρούσαμε προς την έξοδο και όταν είμασταν ακριβώς στην πόρτα υπήρξε μια τεράστια έκρηξη και όλοι αρχίσαν να φωνάζουν», είπε η Κάθριν Μακ Φαρλέιν, στο πρακτορείο Reuters. «Η έκρηξη ήταν τεράστια, την ένιωθες στο στήθος σου. Υπήρξε χάος. Όλοι έτρεχαν και ούρλιαζαν και προσπαθούσαν να ξεφύγουν», πρόσθεσε.
«Η Ariana Grande είχε μόλις τελειώσει το τελευταίο της τραγούδι και έφευγε από τη σκηνή όταν ακούστηκε μια τεράστια έκρηξη. Ξαφνικά όλοι άρχισαν να τρέχουν προς την έξοδο και να ουρλιάζουν. Ακούγαμε τις σειρήνες της αστυνομίας και των ασθενοφόρων. Ήταν τρομοκρατικό» είπε η Evie Brewster στη Mail Online.Οι στιγμές που περιγράφει μόνο τρομακτικές μπορούν να είναι. «Όλοι ήθελαν να βγουν έξω με τη μια. Εκατοντάδες άνθρωποι ούρλιαζαν και έκλαιγαν, όλος ο χώρος μύριζε καπνό και καμμένο. Η έκρηξη ακούστηκε σαν να ήταν μέσα στο κτίριο».
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου