Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Χωρίς οίκτο η ποινή ! ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ των ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ επέβαλε στους νεοσύλλεκτους ΑΛΒΑΝΟΥΣ ο Α/ΓΕΣ και ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ το ΥΠΕΘΑ!

Χωρίς οίκτο η ποινή ! ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ των ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ επέβαλε στους νεοσύλλεκτους ΑΛΒΑΝΟΥΣ ο Α/ΓΕΣ και ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ το ΥΠΕΘΑ


Police-Voice blog ➤
Χωρίς οίκτο η ποινή στους νεοσύλλεκτους αλβανούς…
Η απόφαση αυτή του Αρχηγού ΓΕΣ, έχει ήδη υποβληθεί στο ΓΕΕΘΑ και στο ΥΠΕΘΑ,
όπου ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος αποφάσισε να επαυξήσει τις ανωτέρω ποινές, στο ανώτατο όριο της πειθαρχικής του δικαιοδοσίας.
O Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, λαμβάνοντας υπόψη το πόρισμα της ΕΔΕ που διενεργήθηκε αναφορικά με την εμφάνιση φωτογραφίας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες.
Πιο συγκεκριμένα, όλοι είδαμε να εμφανίζει Στρατιώτες να σχηματίζουν με τα χέρια τους χαρακτηριστική απεικόνιση της Αλβανικής σημαίας, κι έτσι επέβαλλε σε αυτούς πειθαρχικές ποινές, εξαντλώντας την πειθαρχική του δικαιοδοσία.
Η απόφαση αυτή του Αρχηγού ΓΕΣ, έχει ήδη υποβληθεί στο ΓΕΕΘΑ και στο ΥΠΕΘΑ, όπου ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας αποφάσισε να επαυξήσει τις ανωτέρω ποινές, στο ανώτατο όριο της πειθαρχικής του δικαιοδοσίας.
50 μέρες είναι από τον Α/ΓΕΣ και οι 10 από τον ΥΕΘΑ, σύνολο 60 μέρες φυλακή στον κάθε νεοσύλλεκτο.
Η πλήρης διερεύνηση της υποθέσεως πάντως, συνεχίζεται, και τον λόγο έχει από εδώ και πέρα η Στρατιωτική Δικαιοσύνη…
superthema.com

ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ αυτή η ποινή είναι για γέλια ! Άντε να τους δικάσει Στρατιωτική Δικαιοσύνη…αλλες 50 μερες ! !  Η ΠΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ...ΑΦΑΙΡΈΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ! !


ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΟΥ Η ΠΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ! !
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ! ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ! ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ! ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ! !
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΧΑΔΑΚΙΑ ! ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ! ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ! ! & ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ !http://police-voice.blogspot.gr
Πηγή ➤http://www.makeleio.gr/

16 σχόλια:

  1. Εγω νομιζω οτι αυτο ονομαζεται εσχατη προδοσια καθοτι ενστολοι και εκτος της ποινης φυλακισης αφαιρειται και η ιθαγενεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ-ΑΠΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι επίσης Αλβανός αλλά ναι απέλαση εφ' όρους ζωής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαι κ γω Αλβανός αλλά, ναι απέλαση εφ' όρους ζωής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AΠΕΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥς ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕς ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΘΗΤΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ με τους ανωτέρω. Αφαίρεση ιθαγένειας, απέλαση και ποτέ να μην πατήσουν το ποδι τους στα χώματά μας. Αρκετά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΕΛΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Pini sto strato fulaki mia malakia ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ-ΑΠΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ gia panda mafe kamenos pos na dikazis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η μόνη ποινή είναι :
    Αφαίρεση της Ελληνικής Υπηκοότητας και Ιθαγένειας εάν υφίσταται ,
    διότι οι πράξεις και οι ενέργειές τους αντίκεινται στο Εθνικά ιδεώδη , είναι πράξεις αντεθνικές και προδοτικές και δεν συνάδουν στον Στρατιωτικό Όρκο
    που έδωσαν . Το Στρατοδικείο να επιβάλει την ανωτάτη των ποινών που προβλέπετε από τον Σ.Π.Κ., να είναι άμεσα εκτελεστή. Αφαίρεση όλων των Ελληνικών εγγράφων και διαπιστευτηρίων και κατόπιν να διατάξει την άμεση απέλασή τους μετά την αποφυλάκισή των .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τουφεκισμο παραδειγματικα!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εκτέλεση της ποινής σε Στρ φυλακή για να στρωσουν χαρακτήρα λίγο κ επιδερμίδα κ μετά απέλαση όλων εννοώ κ των δικό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αυτα τα ρεμαλια θα υπερασπιστουν την πατριδα ?
    Σε λιγο θα μας πουν οτι τους εκαναν μεταθεση στα αλβανικα συνορα να φυλανε σκοπια.
    Αν αυτο δεν λεγεται προδοσια...τοτε τι σημαινει πραγματικα προδοσια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν εμπλακούμε σε πόλεμο με την Αλβανία φαντάσου να τους έχεις στην πρώτη γραμμή και μόλις έρθουν οι Αλβανοί αυτοί να γυρίσουν τα όπλα κατά τον Ελλήνων στρατιωτών.!!!! Καμιά ανοχή σε όλους αυτούς. Απέλαση και απαγόρευση εισόδου εφ όρου ζωής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλα τους εκαναν. Εχουν πολυ θρασσος οι Αλβανοι. Στηριζονται στα χρηματα τα δικα μας ακομα και στα δανεια που τους δινουμε, στην μαφια τους και στην χορηγηση της φιλεναδας τους της Τουρκιας και των τρομοκρατων για να το παιζουν μαγκακια και μεγαλη Αλβανια τρομαρα τους. Μολις η Τουρκια διαλυθει απο την Ρωσια (εχει ψευδαισθησεις ο Ερντογαν αν νομιζει οτι ειναι αρκετα ισχυρος για να τα βαλει με Ρωσια κ Ευρωπη), κ πεσουν τα συμφεροντα τους και μεινουν αφραγκοι θα δουν για ποτε η ''μεγαλη Αλβανια'' θα γινει παλι η τρυπα απο την οποια εφυγαν οταν ηρθαν εδω μ'ενα βρακι. Δεν ανησυχω..η Αλβανια κανει σαν τσιουαουα που γαβγιζει εναντιον λυκου. Θα φανε τη σφαλιαρα τους πολυ συντομα και θα το βουλωσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή