Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ «Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ»! ΨΙΛΕΣ, ΠΟΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ.. ΔΕΡΝΕΙ!

ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ «Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ»! ΨΙΛΕΣ, ΠΟΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ.. ΔΕΡΝΕΙ!


Police-Voice blog ➤
Σε ένα παιχνίδι – γιορτή, κατά το οποίο με νίκη η Εθνική μας ομάδα με νίκη επί του Γιβραλτάρ εξασφαλίζει την παρουσία της στα μπαράζ του Μουντιάλ 2018, κάποιοι Έλληνες οπαδοί κατάφεραν να συγκρουστούν μεταξύ τους στο «Γ. Καραϊσκάκης»! Ήταν στο 70ό λεπτό, όταν μερίδα οπαδών από τη Θύρα 7 εκτόξευσε αντικείμενα σε αυτούς της Θύρας 6.
Έπεσαν ψιλές, ποτήρια, αντικείμενα, κάτι που εξόργισε τους φιλάθλους στις άλλες θύρες, οι οποίοι άρχισαν τις αποδοκιμασίες για τη βλακεία που μας… δέρνει. Από τη Θύρα 7 ακούστηκαν, μάλιστα, κάποια συνθήματα εναντίον του Παναθηναϊκού, κάτι που προκάλεσε αναταραχή.
Με την παρέμβαση των ανδρών της εταιρείας σεκιούριτι τα πνεύματα ηρέμησαν. Υπήρξαν αρκετοί θεατές από τη Θύρα 6 που αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν εξαιτίας της κατάστασης που προκλήθηκε. Ένας από τους… ταραξίες,χωρίς μπλούζα πια, οδηγήθηκε εκτός γηπέδου από τους υπεύθυνους ασφαλείας.

O Μήτρογλου καθαρίζει το ματς – Αγκαλιά με τα μπαράζ! Ελλάδα – Γιβραλτάρ 4-0 (ΒΙΝΤΕΟ)



Ανακουφισμένη που όλα ήρθαν βολικά η Εθνική Ελλάδος υποδέχεται το Γιβραλτάρ στο τελευταίο της παιχνίδι στα προκριματικά του Μουντιάλ -Είναι διπλά τυχερή, καθώς στην τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει τον πιο αδύναμο κρίκο του ομίλου της -Η Ελλάδα βρίσκεται μια ανάσα από τα μπαράζ και σήμερα «σφραγίζει» την παρουσία της σε αυτά
Ηταν έτσι κι αλλιώς δύσκολη υπόθεση η απ’ ευθείας πρόκριση στην τελική φάση, αλλά η Ελλάδα έμεινε ζωντάνη και σήμερα παίζει με το Γιβραλτάρ με στόχο την πρόκρισή της στα μπαράζ, στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Βασικός θα παίξει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στο 4-2-3-1 του Μίχαελ Σκίμπε.


Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου